Still/Born (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brandon Christensen
Actori: Christie Burke, Jesse Moss, Rebecca Olson
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Still/Born

Christie Burke o interpretează pe Mary, care se stabilește în viața ei de maternitate tânără împreună cu soțul ei Jack (Jesse Moss) și cu copilul lor gemene supraviețuitor, Adam. “Still / Born” este o coborire lentă pentru ea, în care ea merge de la un simplu trist la altul fără somn și în cele din urmă un sclav la halucinații, mai ales când vede prin monitorul pentru copii ceva ce se ascunde peste patul lui Adam noaptea.

Totuși, Jack devine din ce în ce mai puțin util, lăsându-i să aibă grijă de copil și să devină și mai izolat în sensul ei de estompare a ceea ce este real. Nu o ajută, sau integritatea scenariului pentru acel lucru; că este tipul de bozo care apare în liniște în spatele soției sale panicate (de două ori); sau că nu are sensibilitate față de condițiile soției sale, făcându-l un tip de ticălos pasiv.

Deoarece se bazează pe o condiție medicală foarte reală, dar despre care vorbesc adesea despre groază de sărituri; “Still / Născut” prezintă un vârf nemișcat între linia dintre perturbare și exploatare. La jumătatea filmului, Mary găsește un sfat într-o mamă care avea și o experiență demonică postpartum; care aici devine doar un alt cliché de gen (în acest caz, mitologia despre episoadele demonice din trecut).

Cel puțin, “Still / Born” nu face oase despre metafora sa, Michael Ironside apărând în două scenarii ca terapeut pentru a diagnostica condițiile lui Mary; inițial ca depresie postpartum și mai târziu ca psihoză postpartum.

Ceea ce se dovedește esențial pentru “Still / Născut” este lucrarea demnă de lucru și întemeiată de Burke.