Steel Rain (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Woo-seok Yang
Actori: Woo-sung Jung, Do-won Kwak, Eui-sung Kim
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Steel Rain (2017)

O lovitura de stat care se petrece in Koreea de Nord il pune pe un agent secret in situatia de-a fi nevoit sa fuga peste hotare, in Sud, avand cu el un inconstient “Numar Unu”. In timp ce agentii secreti din Nord ii vaneaza pe amandoi, acest agent va trebui sa colaboreze cu cei din Sud pentru a impiedica un razboi nuclear.

Mi-a plăcut cu adevărat acest film Steel Rain online subtitrat. Primele cinci minute păreau uluitoare și nu știam ce se întâmplă. Aproape am renuntat la film; dar dupa ce am citit alte recenzii; am tinut cu el. Mă bucur că am făcut-o pentru că dintr-o dată a apărut un film foarte bun. Permiteți-mi să explic doar deschiderea (fără spoilere). O lovitură militară se întâmplă în Coreea de Nord. Liderii loviturilor de stat au contrafăcut un atac american din Coreea de Sud care ucide mulți nord-coreeni.

Între timp; eroul nostru coreean îl salvează pe Kim Jong-un și îl duce în sud. Apoi filmul începe să se descurce bine. Îl întâlnește pe un erou sud-coreean și o să mă opresc acolo! Ceea ce mi-a plăcut despre acest film a fost; este o privire interesantă asupra modului în care toate părțile ar acționa în cazul în care o lovitură militară se va întâmpla în nord. Oricum; degetele