Station 19 (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Stacy McKee
Actori: Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Station 19 (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Review Station 19 (2018)

Popularul serial american despre viaţa medicilor dintr-un spital din Seattle “Grey’s Anatomy” va avea un spinoff despre pompieri care a primit oficial titlul de Station 19 online subtitrat, informează vineri agenţia de ştiri UPI.

Producătorul executiv Paris Barclay a confirmat joi într-o postare pe Twitter acest lucru, distribuind cu acest prilej şi un scurt clip cu membrii distribuţiei pe platou.

“Vom păstra lucrurile simple: spinoff-ul GreysAnatomy este acum oficial Station 19 online subtitrat, a postat el.

Jaina Lee Ortiz; care va juca rolul femeii pompier Andy Herrera; a postat şi ea clipul pe propriul cont de Twitter. “Să dansăm fericiţi! Avem un titlu!”; a scris actriţa de 31 de ani.

Ortiz; Jason George şi Grey Damon vor fi în spinoff angajaţi ai Departamentului pompierilor din Seattle. George; care joacă rolul Ben Warren în “Grey’s Anatomy”; îşi va relua rolul de pompier începător în noul serial.

Station 19 online subtitrat va avea premiera la 22 martie. Preşedinta ABC; Channing Dungey; a declarat recent că găsirea unui titlu pentru serial este dificilă; din cauza showului de la NBC “Chicago Fire”.

“Adevărul este că a veni cu un nume este unul dintre lucrurile cele mai dificile pe care le avem de făcut”; a declarat Dungey; potrivit EW. “Am parcurs un număr de opinii şi idei diferite. Vrem să ne asigurăm că vom avea titlul perfect. Faptul că există deja ‘Chicago Fire‘ este motivul principal pentru care nu-i spunem Seattle Fire”; a adăugat ea.

“Chicago Fire”; ajuns deja la al şaselea sezon; are două spinoff-uri de succes; “Chicago Med” şi “Chicago PD”; iar un al treilea; “Chicago Justice”; a fost anulat după numai un sezon.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Station 19 (2018)
Nota film
21star1stargraygraygray