Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Stare de asediu – State of Siege (1972) Online Subtitrat


Regia: Costa-Gavras
Actori: Yves Montand, Renato Salvatori, O.E. Hasse
An: 1972
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stare de asediu – State of Siege

Un membru al unei organizatii umanitare e rapit in America Latina de catre un grup de revolutionari.

Stare de asediu – State of Siege este un film minunat cu același aspect și simț ca și celălalt clasic al lui Costa-Gavras al perioadei, “Z.” Situat in Uruguay, “Statul de asediu” a fost filmat in Chile in timpul presedintiei Allende si a fost eliberat in mod ironic cu putin timp inainte de lovitura de stat, care a rasturnat pe Allende (subiectul, desigur, “Missing”, alt film Costa-Gavras).

“Z” a fost lansat pe DVD anul trecut într-o versiune recent restaurată cu materiale suplimentare excelente (interviuri moderne ale lui Costa Gavras și Jorge Semprun, care au scris scenariul, precum și interviuri cu actorii). Întrebarea mea este când va primi “statul de asediu” același tratament? Nu este disponibilă pentru vânzare în SUA sub nici o formă și este aproape imposibil de găsit ca o închiriere. Acum, că “Z” este disponibil într-o ediție atât de excelentă, era și “Starea de asediu”.

Ceea ce este cel mai important despre acest film State of Siege online subtitrat este cât de puțini l-au văzut. Numai 66 de persoane au votat aici, în timp ce peste 700 au votat Z, omologul său și, de asemenea, un film bun. Stare de asediu online subtitrat urmează realitățile și decepțiile privind implicarea CIA în America de Sud. Filmul este înălțător și deprimant, plin de umor și înfricoșător.