Star Trek Into Darkness (2013) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Titlu Romania: Star Trek În întuneric
Regia: J.J. Abrams
Actori: Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Benedict Cumberbatch
Anul: 2013
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 132 minute
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Star Trek Into Darkness

În vara lui 2013, inovatorul regizor J.J. Abrams va aduce pe marile ecrane filmul În Întuneric, un thriller de acțiune expoziv. Când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizații, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea și lăsând lumea noastră într-o situație de criză.

Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk pornește o vânătoare de capete într-o zonă de război cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă. Pe măsură ce eroii noștri sunt propulsați pe tabla acestui epic joc de șah al vieții și al morții, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma și va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

Ceea ce m-a incantat in vechile versiuni ale filmelor si serialelor Star Trek a fost iesirea din tiparele filmelor SF din acele vremuri. Respectiv razboaie chipurile supertehnologizate, cu un fir narativ mai mult sau mai putin important. Dar presarate generos cu violenta si efecte speciale (tipar parodiat in mod excelent in Atacul Martienilor – 1996 – regizat de Tim Burton). De fapt, practic majoritatea filmelor SF se incadreaza in acest tipar. Si in sensul asta avem filmele din seriile recente Star Wars, Terminator. Transformers si chiar si Avatar si Independence Day, ca sa nu le pomenesc decat pe cele mai cunoscute.