Star Trek Discovery (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Bryan Fuller, Alex Kurtzman
Actori: Jason Isaacs, Sonequa Martin-Green, Doug Jones
An: 2017
Gen: Seriale Online, SF
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Star Trek Discovery SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:


Sinopsis Star Trek Discovery

Au trecut 12 ani de când Star Trek: Enterprise şi-a difuzat ultimul episod, iar o reîntoarcere la universul creat de Gene Roddenberry era inevitabilă. O face postul CBS cu o echipă şi abordare noi, iar rezultatul, Star Trek: Discovery, este captivant, deşi nu pe gustul tuturor. Dar continuarea unei francize cu o istorie de peste 50 de ani şi schimbări frecvente de ton chiar nu avea cum să mulţumească pe toată lumea. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea la Star Trek: Discovery.

Evident, scenariştii nu aveau cum să reziste tentaţiei de a ficţionaliza evenimente sau măcar tensiuni ale istoriei reale. Discovery este o explorare a fricţiunilor dintre Federaţie şi Flota stelară, pe de o parte. Si imperiul klingonian, pe de altă parte. Acţiunea are loc în 2256, când nava USS Shenzhou (referire directă la programul spaţial chinez care în 2003 îşi trimitea primul astronaut în spaţiu) ajunge la marginea imperiului Federaţiei pentru a investiga stricarea unui releu de informaţii. Observarea în apropiere a unui obiect misterios va dezvălui curând că pacea în univers este în pericol.

Scenariul are momente foarte bune, dar şi momente rizibile, dar fluctuaţiile de calitate pot fi uşor trecute cu vederea datorită unor momente dramatice foarte bune. Si a unui efort de producţie impresionant. Primele două episoade difuzate pe 24 septembrie au anvergura şi ambiţia unui film pentru marele ecran. Chiar dacă bugetul lor nu s-a ridicat la valoarea celor folosite pentru cele trei lungmetraje Star Trek dezvoltate în ultimul deceniu de J.J. Abrams.

O schimbare de direcţie fericită pentru franciză este faptul că Star Trek are în sfârşit în centrul atenţiei o femeie. Chiar două, în primele episoade.