Sr. Pig (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Diego Luna
Actori: Maya Rudolph, Danny Glover, Joel Murray
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sr. Pig

Eubanks, un fermier de porci din Georgia, aflat pe punctul de a-și pierde ferma de familie, se îmbarcă într-o călătorie cu Howard, porcul iubit. În timp ce trece prin granița cu Mexicul pentru a găsi o nouă casă pentru “Howie”, problemele cu alcoolul și sănătatea înrăutățitoare încep să ia amploarea, modificându-și planurile. Fiica lui înstrăinată, Eunice, este forțată să se alăture în aventura lui. Conduită de convingeri puternice și încăpățânare în modurile sale vechi, Eubanks încearcă să facă pace prin devotamentul față de “Howie” și dorința de a-și repara relațiile rupte.

Danny Glover din Sr. Pig online subtitrat a fost prea batran pentru asta, din 1987, a lui Lethal Weapon; dar vei fi bucuros să aud că e mai în vârstă decât oricând și nu prezintă semne de oprire în Diego Luna lui Mr. porc.

Dl de porc este un film rutier în primul rând, o excursie în jos banda de memorie și un meandru din inimă. Cu o stea îmbătrânire. Nu e chiar nimic concret despre dl de porc, nu are nimic special. Vrea să vorbească despre; cu excepția, poate latura mai realistă a tot mai vechi.

Asta nu inseamna ca Luna este cel mai recent posac cu care se confruntă și deprimant, este un aspect cinstit la viață cu un om bătrân cu probleme. Acest lucru nu este un ultim efort la fixarea o viață întreagă de probleme; Luna este mai interesat să ajungă la un acord cu faptul unii oameni nu se schimbă niciodată. Si asta in parti egale de inima-rupere și înălțătoare.