Spune-mi cum vrei – Call Me by Your Name (2017) Online Subtitrat


Regia: Luca Guadagnino
Actori: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 8.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Spune-mi cum vrei – Call Me by Your Name

Elio, un adolescent din anii ’80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei. Însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

Dacă ați citit cartea, nu veți fi dezamăgiți. Dacă nu ați citit cartea, trebuie să o faceți. Se potrivesc împreună ca o lucrare frumoasă împreună. Companii în artă. Unul fără celălalt și pur și simplu nu sunteți atât de împlinită. Nu pot să aștept să recitesc cartea.

Performanța lui Timotee este una pentru cărțile de istorie. Adele Excharpolous à la Blue este cea mai caldă culoare a anului. Ochii lui sunt atât de expresivi și fiecare emoție și acțiune sunt atât de profund resimțite de acest suflet sărac torturat încât, până la capăt, nu poți să ajuți decât să plângi și să te simți la cel mai scăzut absolut pe care l-ai avut vreodată.

Armie este portretizată și la perfecțiune. “Mai târziu” și alte fraze ale sale se remarcă atât de strâns într-o lume a dialectului prompt și prim care ne face să ne simțim implicați într-un mod pe care nu l-am simțit niciodată printr-un film. El a fost un astfel de outsider și totuși noi asimilăm cu el a fost, spre deosebire de modul în care ar trebui să fie. El, un oaspete, în Italia, timp de 6 săptămâni, lasă la fel de american ca ziua în care a sosit.