Splitting Up Together (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Emily Kapnek
Actori: Kelsey Asbille, Jenna Fischer, Oliver Hudson
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Splitting Up Together (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Review Splitting Up Together (2018)

Bazându-se pe seria daneză 2016 creată de Mette Heeno, Splitting Together este povestea unui cuplu al cărui căsătorie este reignificată prin divorț

Compusă de Kapnek; având în vedere aranjamentul danez realizat de Mette Heeno și coordonat de Dean Holland; Splitting Up Together online subtitrat este povestea unui cuplu; Lena (Jenna Fischer) și Martin (Oliver Hudson); a căror căsătorie este reintrodusă prin separarea lor. În ciuda faptului că trăiesc într-o casă asemănătoare; schimbând săptămâni; cu o singură viață la etaj și făcând copilul să se înmulțească; în timp ce alternativul trăiește pe scări în apartamentul vizitatorului.

Pierson îl va juca pe Henry; tatăl ras și puternic al lui Lena (Fischer); care vede evident că fata lui are probleme de control.

Pierson; a cărui credite încorporează rolul șefului adjunct Tom Matthews în Showtime’s Dexter; se repetă acum la supraviețuitorul desemnat al lui ABC în calitate de președinte al Statelor Unite și actualul secretar de stat. Celelalte credite TV au încorporat The Brink; Boardwalk Empire; 24 și Killing Reagan. Pierson este reprodus de Stone Manners Salners și Wright Entertainment Inc.