Split (2016) Film Online Subtitrat


Regia: M. Night Shyamalan
Actori: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, Kim Director
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Split

Scenaristul-regizor și producător M. Night Shyamalan se întoarce pe marile ecrane cu SPLIT, un thriller din aceeași categorie cu Al șaselea simț, Indestructibilul și Semne, filme care l-au consacrat ca maestru al suspansului. De data aceasta, pătrundem în mintea fracturată, dar deosebit de înzestrată a unui bărbat care are tulburare de identitate disociativă.

Diviziunile mentale ale celor care suferă de identitate disociativă au fascinat dintotdeauna oamenii de știință, care nici acum nu au găsit o explicație. Unii pacienți ajung chiar să își schimbe fizionomia pentru fiecare personalitate pe care o manifestă, dar și sistemul cognitiv și cel fiziologic, ceea ce face ca misterul în jurul acestei afecțiuni să continue să fie nerezolvat încă.

Deși Kevin (James McAvoy); a scos la iveală 23 de personalități în siguranța cabinetului psihiatrei sale; dr. Fletcher (Betty Buckley); se pare că o alta a rămas bine ascunsă; și e pe cale să se manifeste și să le domine pe toate celelalte.

Când răpește trei adolescente; printre care se numără și Casey (Anya Talor-Joy); o fată isteață și cu un simț al observației special; se declanșează o adevărată bătălie pentru supraviețuire între personalitățile lui; dar și cu cei din jurul lui; miza fiind supraviețuirea. Când zidurile dintre compartimentele sale mentale încep să se dărâme unul după altul; nu numai victimele sale sunt în pericol; dar și cei care încearcă să-l ajute pe Kevin.