Spiders 3D (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Tibor Takács
Actori: William Hope, Shelly Varod, Brian Hankey
An: 2013
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 3.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Spiders 3D (2013)

În urma unui accident la o stație veche din spatial sovietic, in tunelul din metrou apare o nouă specie de paianjeni letali.

Înapoi în filmele de monstru gigantice de zi au fost toate furia datorită King Kong și Godzilla. Acum par să se trezească din timp și de obicei în filme cu buget redus care nu oferă atât de mult. Cele mai recente Spiders, este cea mai nouă caracteristică a creaturilor de a accesa DVD-urile și VOD-urile, dar va fi suficientă pentru a vă face pielea să se crawleze sau pentru a fi doar un alt tip de festivitate de canal SyFy.

Spiderii urmăresc un oraș aflat sub asediu de la o nouă specie de păianjeni otrăvitori; în timp ce ei se mută în proporții gigantice; după ce s-au prăbușit pe Pământ într-o stație spațială distrusă sovietică. În cazul în care complotul pare a fi ridicol; este; dar acest lucru este de obicei cazul în aceste tipuri de filme. Dacă nu vă puteți separa de natura prostească a lucrurilor care urmează; atunci nu ar trebui să vă investiți timpul în acest film.