Spice World (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Bob Spiers
Actori: Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie C
An: 1997
Gen: Comedie, Familie, Muzicale
IMDB: 3.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Spice World (1997)

Spice Girls a vandut peste 533 de milioane de albume in intreaga lume si a fost cea mai de succes trupa feminina a tuturor timpurilor. “Girl Power” a devenit un fenomen de amploare, fiind chiar inclus in dictionarul “Oxford”. Geri Halliwell a fost prima care a parasit trupa, in 1998. Emma Bunton, Victoria Beckham, Mel C si Mel B nu au mai cantat impreuna din 2001.

Spice Girls este o formație de fete de muzică pop, de origine britanică,înființată în anul 1994 și formată din Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm. În anul 1996, grupul a semnat un contract cu Virgin Records, lansându-și primul single, intitulat Wannabe. Piesa a stat în clasamentele britanice pe locul întâi timp de șapte săptămâni și a ajutat trupa să se lanseze pe plan internațional.

Spice Girls a avut vânzări de peste 55 de milioane de discuri în întreaga lume cu numai trei albume (primele două fiind cu Geri Haliwell); devenind astfel grupul muzical; alcătuit numai din fete; cu cele mai mari vânzari încasate la nivel internațional. Comenzile pentru primele lor albume au fost uimitor de multe; astfel de record nemaifiind văzut decât în perioada în care cânta formația Beatles.

Primul lor album; intitulat Spice s-a vândut în peste 23 de milioane de exemplare în întreaga lume devenind cel mai bine vândut album al unei formații exclusiv feminină din lume. Succesul lor international are la bază recordul de vânzări; turneul organizat cu ocazia reîntregirii formației din 2008 și recordurile obținute prin șlagăre precum Wannabe. Sub îndrumarea managerului lor Simon Fuller; trupa a luat în considerare comerțul devenind astfel un subiect obișnuit în presa britanică.