Spectre (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Sam Mendes
Scenariu: John Logan, Neal Purvis
Actori: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Adriana Paz, Tenoch Huerta, Monica Bellucci
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Spectre

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâți să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Filmul începe puternic, cu Bond hotărât și energic (cum ne-am obișnuit deja), cu o urmărire spectaculoasă. A unuia dintre membrii organizației SPECTRE, prin Ciudad de Mexico, exact în ziua în care mexicanii sărbătoresc “Ziua morților”. Prilej cu care regizorul nu a ezitat să ne arate și câteva cadre cu celebra sărbătoare. Ca mai apoi să ne prezinte o scenă de luptă între cei doi protagoniști, care se petrece într-un elicopter care între timp decolează. În urma schimbului de lovituri dintre cei aflați în elicopter, Bond se alege cu un inel, o “legitimație” a organizației să îi spunem așa.

Scena durează cam mult, dar este compensată de cadre largi, spectaculoase, filmate din exterior și interior. Care alternează la perfecție.