Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sophie si rasaritul – Sophie and the Rising Sun (2016) Online Subtitrat


Regia: Maggie Greenwald
Actori: Julianne Nicholson, Takashi Yamaguchi, Margo Martindale
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sophie si rasaritul – Sophie and the Rising Sun

Salt Creek este un orășel din Carolina de Sud, prins în anii de început ai celui de-al Doilea Război Mondial. Aici in filmul Sophie and the Rising Sun online subtitrat apare într-o zi din toamnă anului 1941; Grover Ohta, un tânăr american de origine japoneză, într-o stare jalnică, aproape de inconștiență. Tânărul ajunge fără voia lui aici, după ce s-a dus la New York să cumpere niște meri, loc unde a fost prădat de toți banii și a fost bătut crunt, însă habar nu are cum a ajuns în autobuzul ce l-a adus la Salt Creek.

Aici este îngrijit de Anne, una din femeile de bază ale localității și care datorită calificării sale ca asistentă medicală în timpul marelui război; reușește să-l pună în scurt timp pe picioare pe Grover. În schimbul îngrijirii, acesta o ajută la îngrijirea grădinii sale de flori; și aici o cunoaște pe Sophie, cu care începe o frumoasă poveste de dragoste. Acesta este momentul când japonezii atacă Pearl Harbor; atac ce hotaraste intrarea Statele Unite în război, iar viața pentru Grover avea să se schimbe.

Datorită urii față de japonezi in Sophie si rasaritul online subtitrat, acesta e bătut, înjunghiat; și nevoit să se ascundă, așteptând momentul potrivit să poată pleca departe de cei care îi doresc moartea, dar piedicile sunt multe în calea sa.