Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Warrior – Soorma (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul indian Soorma online subtitrat este povestea triumfului spiritului uman, despre un jucator care a facut titluri prin revenirea sa miraculoasa. Dupa ce s-a confruntat cu o experienta apropiata cu moartea, prin determinare absoluta; o munca grea si o pasiune neincetata pentru acest sport.

Soorma este povestea incredibila a lui Sandeep Singh, inceputurile sale in lumea hocheiului, accidentul sau si revenirea lui care a socat pe toata lumea. Sandeep Singh (Diljit Dosanjh) este din satul Shahabad, Punjab. In calitate de copil, el este inscris pentru antrenamentul de hochei sub antrenorul Kartar Singh (Danish Husain). Dar caile stricte ale lui Kartar il obliga sa renunte la antrenament. Cand se transforma in adult, devine din nou interesat de hochei, cand se indragosteste de Harpreet (Taapsee Pannu).

Ea este un jucator eficient de hochei si Sandeep decide sa isi incerce din nou norocul in acest sport pentru a o invata. Intre timp, fratele lui Sandeep Bikramjeet Singh (Angad Bedi) nu a parasit niciodata hocheiul si are potentialul de a juca in echipa nationala.


Regia: Shaad Ali
Actori: Diljit Dosanjh, Tapsee Pannu, Angad Bedi
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Indiene, Sport
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!