Somebody Feed Phil (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Philip Rosenthal
Actori: Philip Rosenthal, Calvin Godfrey, Luca Marchiori
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Somebody Feed Phil (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

Somebody Feed Phil (2018) SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01.Venice

S02E02.Dublin

S02E03.Buenos.Aires

S02E04.Copenhagen

S02E05.Cape.Town

S02E06.New.York.City


Review Somebody Feed Phil (2018)

Noul serial Somebody Feed Phil de la Netflix cu doua sezoane, este un serial pentru călători și gurmanzi plin de delicatase.

Pentru mine o vacanță se măsoară și în calitatea experiențelor culinare pe care le-am avut de-a lungul acesteia. La general vorbind, eu și mâncarea bună suntem prietene destul de apropiate și tot ce pot să zic e că sunt recunoscătoare că am un metabolism bun, că altfel… Mi-am dat seama că pot rezista fără somn, aș putea să ma plimb ore în șir fără să mă plâng, dar dacă mi-e foame și nu mănânc ceva comestibil, sau dacă așteptările mele nu au fost atinse atunci mă transform într-un uragan.

În vacanțele noastre pe tărămuri europene am avut parte de tot felul de experiențe în ceea ce privește mâncarea, unele mai plăcute, altele care aproape m-au făcut să plâng. Nu o să uit niciodată minunațiile de pastel do Belem mâncate într-o cafenea pe care nu aș fi dat nici doi bani sau gulașul din Slovenia.


Diferite locatii

În Polonia am avut parte de cea mai frumoasă experiență culinară, de tapasurile din Andaluzia m-am îndrăgostit iremediabil; iar cea mai bună mâncare italienască am mâncat-o în resturantele cu specific din Germania. Ador produsele de patiserie din Italia, în special gogoșile umplute cu crema pasticcera, covrigi cu unt nemțești, înghețata italienească, sințelul vienez, platourile cu jamon iberico si un fel de brânză de capră maturată, sangria, eclerele, humusul sau lasagna. Aș putea să o țin așa o zi întreagă.

Până acum nu am pus piciorul în afara continetului, drept urmare nu am prea experimentat mâncarea tradițională din afara Europei; și nici nu stiu dacă aș avea curaj să mănânc melci, tarantule sau alte viețuitoare; dar poate atunci când voi fi pusă în fața faptului împlinit voi încerca. Who knows?!

Dat fiind faptul că mâncarea are un rol atât de important în viața mea nu puteam să nu mă uit la serialul original Netflix Somebody feed Phil. Serialul îmbină perfect călătoritul cu gastronomia, protagonistul, Philip Rosenthal; făcând o călătorie în 6 dintre cele mai interesante orașe ale lumii și degustând specialități din bucataria locală.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Somebody Feed Phil (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray