Some Kind of Beautiful (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cum să iubeşti ca un englez
Alt titlu: How to Make Love Like an Englishman
Regia: Tom Vaughan
Scenariu: Matthew Newman
Actori: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Jessica Alba
Anul: 2014
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Some Kind of Beautiful

Richard, un profesor afemeiat, încearcă să-și pună viața în ordine în timp ce trebuie să se descurce cu un tată autoritar. Elevi apatici și relațiile cu o studentă drăguță și cu sora ei.

Richard Haig (Pierce Brosnan) este un profesor de limba engleza bine respectat în Marea Britanie, cu prelegeri de foc. Care au fost direct inspirate de tatăl său și o atitudine serioasă, neconformistă față de viață și literatură. Richard este, de asemenea, un feminin, indulgandu-se in relatii cu multi dintre studentii sai minunati care ii admira pentru frumusetea si intelectul in varsta.

În prezent, se simte îndrăgostit de Kate (Jessica Alba), o femeie americană în vârstă de douăzeci și cinci de ani, care se însoară și se căsătorește și are un copil, cu prilejul unei surprize inițiale, dar în cele din urmă încântătoare. In ciuda acestei relatii, Richard a gasit intotdeauna incredibil de frumoasa sursa a lui Kate Olivia (Salma Hayek) si, in cele din urma, isi pune sansa sa o castiga cand Kate cere un divort atunci cand o intalneste pe cineva din munca ei care ii iubeste si ii pasa mai mult decat face.