Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story (2018) Online Subtitrat


Regia: Ron Howard
Actori: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Donald Glover
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Povestea începe pe o planetă ai cărei locuitori trăiesc la limita subzistenţei. Tânărul Han (Alden Ehrenreich) şi iubita lui Qi’ra (Emilia Clarke) fură şi înşeală pentru Lady Proxima, un gangster monstruos, dar visează în acelaşi timp să câştige suficienţi bani pentru a-şi răscumpăra libertatea şi a explora galaxia.

În urma unui concurs de împrejurări, Han va ajunge să se înroleze în armata Imperiului, iar câteva întâmplătoare întâlniri mai târziu îl vedem încercând să jefuiască un tren încărcat cu un inestimabil supercarburant şi făcând echipă cu Tobias Beckett (Woody Harrelson), un mentor cu moralitate mai mult decât îndoielnică.

Solo nu aduce mare lucru nou universului Star Wars: mai degrabă completează spaţii goale; fără a-şi merita eticheta de “umplutură”. Este ataşant să-l vedem pe erou întâlnindu-l pe Chewbacca în condiţii mai mult decât neprielnice pentru extraordinara prietenie pe care o ştim din prima trilogie Star Wars. La fel; prima întâlnire cu nava Millennium Falcom şi dedesubturile încercatei relaţii a lui Solo cu Lando Calrissian (David Glover).