Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story (2018) Online Subtitrat


Regia: Ron Howard
Actori: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Donald Glover
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: n/a


Premiera in Romania 25.05.2018! Trailer!


Sinopsis Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Povestea filme online 2018 Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story se învârte în jurul unei echipe de rebeli care au misiunea de a fura schema de construcţie a noii arme a Imperiului; impunătorul Death Star. Se pare însă că în ciuda faptului că avem de a face cu un film separat de povestea principală; fiind foarte evidentă din trailer lipsa cavalerilor Jedi şi a săbiilor laser; câteva personaje îşi vor face totuşi apariţia şi aici.

O avem în primul rând pe pe Mon Mothma; una dintre figurile importante din spatele mişcării rebele şi apoi pe Darth Vader. Probabil cel mai popular antagonist al cinematografiei. Se pare că vom avea de a face cu un filme online 2018 Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story plin de acţiune şi de efecte speciale de excepţie; în ton cu tradiţia seriei Star Wars.

În ciuda faptului că povestea din Rogue One este una canonică; umplând câteva goluri din seria de filme mai veche. Acest film nu este considerat un nou episod şi nu va începe la fel ca filmele precedente din serie.