Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Calatoriti intr-o galaxie indepartata, alaturi de nava Millennium Falcon, in filmul Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story online subtitrat, o noua aventura uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tanarul Han Solo se intalneste cu viitorul sau copilot Chewbacca si il intalneste pe jucatorul notoriu Lando Calrissian; intr-o calatorie fantastica ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Povestea Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story online subtitrat incepe pe o planeta ai carei locuitori traiesc la limita subzistentei. Tanarul Han (Alden Ehrenreich) si iubita lui Qi’ra (Emilia Clarke) fura si inseala pentru Lady Proxima; un gangster monstruos, dar viseaza in acelasi timp sa castige suficienti bani; pentru a-si rascumpara libertatea si a explora galaxia. In urma unui concurs de imprejurari, Han va ajunge sa se inroleze in armata Imperiului; iar cateva intamplatoare intalniri mai tarziu il vedem incercand sa jefuiasca un tren incarcat cu un inestimabil supercarburant; si facand echipa cu Tobias Beckett (Woody Harrelson), un mentor cu moralitate mai mult decat indoielnica.

Solo O Poveste Star Wars – Solo A Star Wars Story online subtitrat nu aduce mare lucru nou universului Star Wars: mai degraba completeaza spatii goale; fara a-si merita eticheta de “umplutura”. Este atasant sa-l vedem pe erou intalnindu-l pe Chewbacca in conditii mai mult decat neprielnice pentru extraordinara prietenie pe care o stim din prima trilogie Star Wars.


Regia: Ron Howard
Actori: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Donald Glover
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare