Sold (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jeffrey D. Brown
Actori: Gillian Anderson, David Arquette, Priyanka Bose
An: 2016
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Sold

Lakshmi din filmul Sold online subtitrat este o fată de treisprezece ani care locuiește împreună cu familia într-o colibă mică pe un munte din Nepal. Când musonii himalayeni spală tot ceea ce rămâne din culturile familiei; tatăl lui Lakshmi îi spune fetiței că trebuie să plece de acasă pentru a-și găsi un loc de muncă și a sprijini familia. O femeie străina plin de farmec spune că-i va găsi fetei un loc de muncă ca servitoare în oraș, dar de-aici nu-i decât un pas până la a fi vândută și exploatată într-un bordel din India…

Filme indiene online Sold este bazat pe un roman cu acelasi nume de Patricia McCormick. Se centrează pe o fată nepaleză tânără, care este vândut de tatăl ei în necunoștință de la un bordel din India. Ea este luată aici împotriva voinței ei, bătut, torturat și violat-o, până când ea scapă în cele din urmă.

Se estimează că 20.000 de copii sunt traficate din Nepal în fiecare an, o cifră care crește. Aceasta nu este o problemă exclusivă a țării, ci o formă de sclavie umană care există peste tot în lume; un subiect pe care directorul Jeffrey Brown, are ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire prin intermediul filmului său de debut.

Există puține răgaz, doar câteva momente de bucurie când copiii bordel sunt date oportunități scurte pentru a fi copii; cum ar fi zboară zmee și fixarea waterbombs de pe trecatori nesuspiciosi de facut din prezervative; dar nu e nici un “final fericit” Aștept cu nerăbdare să . Viața pentru aceste femei este descris la fel cum este în realitate; dificil, disperat, deprimant … toate lucrurile negative care vă puteți gândi.