Solaris (2002) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: George Clooney, Natascha McElhone, Ulrich Tukur
An: 2002
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Solaris (2002)

SOLARIS este o poveste de dragoste plasatã într-un cadru science-fiction, care se desfãsoarã cândva, într-un timp neprecizat din viitor. Dr. Chris Kelvin (George Clooney) este trimis sã investigheze cauzele comportamentului straniu al unui mic grup de oameni de stiintã, aflati la bordul statiei spatiale Prometheus.

Kelvin porneste în acestã cãlãtorie la cererea de ajutor a prietenului sãu Gibarian (Ulrich Tukur), comandantul misiunii de pe Prometheus. Ajuns acolo, Kelvin este socat de ce gãseste: Gibarian s-a sinucis, iar cei doi oameni de stiintã rãmasi prezintã semne de paranoia, datoritã stresului provocat de rezultatele cercetãrilor fãcute de ei asupra planetei Solaris.

Kelvin este prins în misterul acelei lumi stranii. Pe de altã parte, Solaris este o a doua sansã pentru el – aceea de a schimba deznodãmântul relatiei sale cu sotia sa Rheya (Natascha McElhone), a cãrei moarte, cu câtiva ani în urmã, continua sã îl chinuie si sã-i provoace sentimente de vinovãtie. Dar este oare posibil sã schimbãm trecutul ? Sau suntem condamnati sã repetãm aceleasi greseli ?