Snow White and the Huntsman (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător
Regia: Rupert Sanders
Actori: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Brian Gleeson, Sam Claflin, Kristen Stewart, Ian McShane
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 127 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Snow White and the Huntsman

“Albă ca Zăpada și vânătorul” este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure și să o omoare. Dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acționează mai mult ca un mentor, învățând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte și să supraviețuiască.

Kristean si-a intrepretat bine rolul cred ca puatea mai mult, efectele vizuale reusite, Jame Newton Howard a reusti din nou sa faca un soundtrack bun.Multi ar spune ca Charlize Theron a cam exagerat cu rolul ei dar eu cred ca a demonstrat ca ii o actrita foarte buna, a facut o treaba excelenta, sunt unele scene care iti da fiori cand o vezi cum isi intrepreteaza rolul. Cum am zis efectele vizuale bune o poveste interesanta, a pastrat cat de cat povestea originala.

Desi Kristean a intrepretat bine rolul de “Snow White” nu pot spune ca ar fi fost ea potrivita pentru rol. Doua lucruri reprosez la acest film ii ca nu prea cred ca era nevoie chiar de lupta de la final cu soldati parca ar fi ceva gen Robin Hood cu Rusell Crow dar asta e doar opinia mea si al doilea lucru ma asteptam ca piticii sa fi fost introdusi mai devreme in film.