Aventurile lui Smallfoot – Smallfoot (2018) Film Online Subtitrat in Romana


O aventura animata pentru toate varstele, Smallfoot online subtitrat intoarce legenda „Bigfoot” cu susul in jos atunci cand un tanar yeti descopera ceva ce credea ca nu exista: un om. Desi nu a intalnit niciodata unul, stralucitul Migo este hotarat sa le arate semenilor sai existenta dificil de sesizat a omului. Intreaga actiune eroica ii asigura o anumita faima in cadrul tribului. Chiar si o sansa cu fata visurilor sale.

Dar misiunea extravaganta nu merge asa cum a fost planificata: descoperirea trimite comunitatea simpla de yeti intr-o alerta si confuzie totala; devenind inspaimantata de creaturile care roiesc dincolo de satul lor inzapezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligenta si dificila care sa restabileasca ordinea si sa aduca pace intre cele doua lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot online subtitrat este o poveste exuberanta despre prietenie, curaj si bucuria de a descoperi.

In spatele fiecarui film de animatie, exista intotdeauna o mare morala. Producatorii filmului Smallfoot online subtitrat au esuat complet sa transmita mesajul pe care l-au dat copiilor intr-un mod simplu, usor de inteles. Asta nu inseamna ca copiii nu se vor bucura de ea. Deoarece ofera niste glume bune aici si acolo, personaje dragute impreuna cu animatia, culorile si efectele care au fost minunate.


Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Actori: Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito, Gina Rodriguez, James Corden
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare