Slutty Wife Happy Life 3 (2018) Film Erotic Online


Length: 3 hrs. 16 mins.
Rating: XXX
Released: Apr 10 2018
Production Year: 2018
Studio: Brazzers
Cast: Kendra Lust, Alison Tyler, Peta Jensen, Rachel Starr, Jennifer White, Monique Alexander, Kissa Sins


Slutty Wife Happy Life 3 (2018) Online HD


Review Slutty Wife Happy Life 3 (2018)

Cel mai norocos om de pe planetă, Johnny Sins din Slutty Wife Happy Life 3 film erotic online, nu-și poate ține mâinile de pe mireasa sa sexy Kissa. Fiind neglijata, nu se aseaza bine cu Kendra si Peta, asa ca decid sa invete noua lectie o lectie. Dar când Johnny se întoarce acasă să-și găsească casa în dezordine și soțiile sale se agagă unul pe celălalt, el decide că este nevoie de un pic de timp de calitate, cu toate cele trei!

Soțul lui Rachel Starrs Daryl este un bastard leneș; fără emoție; mai degrabă să rămână acasă de la locul de muncă decât să-și asigure frumoasa sa soție. Când Tony Ribas; seful Daryls; se arată într-o zi căutându-l; Rachel decide să-i învețe pe soțul ei o lecție de dracu ‘Toni în camera de zi; în timp ce Daryl ascultă neajutorat în jurul colțului.

Castelul Johnny se întoarce acasă de la locul de muncă și observă că casa este murdară și că soția sa sexy; Monique Alexander; sosește în camera de zi gata să curățească casa în lenjeria cea mai scumpă pe care o deține! Johnny urmărește atunci când Monique începe să curățeze camera de zi și restul casei înainte să intre și să-și dea soției sale ceea ce-și dorea – un sex fierbinte și dur pentru curva murdară!