Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Slumber Party Massacre 3 (1990) Online Subtitrat


Regia: Sally Mattison
Actori: Keely Christian, Brittain Frye, Michael Harris
An: 1990
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Slumber Party Massacre 3

Jackie Cassidy din Slumber Party Massacre 3 online subtitrat și prietenii săi decid sa dea o petrecere în pijamale, dar un criminal în serie este pe urmele lor. Va supraviețui cineva?

După o zi grea de petrecere pe plajă, un grup de fete se îndreaptă spre casa lui Jackies pentru o petrecere de somn. Puțin știu că un ciudat le-a urmat acasă. Începând cu petrecerea, fetele beau bere, un vecin ciudat îi spuse pe ele și ciudatul de pe plajă atârnă în jurul lor spionând pe ele. Băieții se întorc să sperie fetele și să fie invitați la petrecere. Una dintre fete invită un tip pe nume Ken să se întâlnească pe plajă cu petrecerea. Înainte de mult, un cadavru este găsit în dulap și fetele în panică. Nu cu mult înainte ca toți să fie urmăriți de un psihopat cu un exercițiu.

WOW, am iubit cu adevarat Slumber Party Massacre III, a fost un film grozav, dar a trebuit sa privesc cateva lucruri, cele mai multe dintre fete si baieti nu au putut sa actioneze, personajul era foarte proast, continuau sa bata ucigasul , lăsându-l să se ridice și să reia uciderea.

Dacă privești dincolo de prostia acestui film, începi să vezi cât de distractiv e. Răsucirea cu acest lucru este că ucigașul este unul dintre adolescenți sau unul dintre ciudățenii, nu aflăm până la jumătatea drumului, ucigașul are și mai mult un personaj, nu este doar o persoană mentală evadată, sau cineva care tocmai a decis să apară fără nici un motiv.