Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Slumber Party Massacre 2 (1987) Online Subtitrat


Regia: Deborah Brock
Actori: Crystal Bernard, Jennifer Rhodes, Kimberly McArthur
An: 1987
Gen: Comedie, Groaza, Muzicale
IMDB: 4.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Slumber Party Massacre 2

Courtney Bates din Slumber Party Massacre 2 online subtitrat, sora mai mică a Valeriei, merge împreuna cu prietenii săi la o petrecere, dar nu îsi poate scoate din cap gândul ca un ucigaș cu un burghiu este pe urmele ei.

A existat vreodată un film care ar fi fost rănit prin a avea un complot? Indicez la Masacrul al II-lea al Partidului Slumber. Cine a fost criminalul? De unde a venit? De ce îi ucide? Unde pot obține o chitară așa? De ce a făcut continuu intro-ul pentru a “șterge”?

A fost tot un vis? Sau a fost o amintire a unui vis de o halucinație a unui vis? Directorul vrea să cred că spargerea dansului este înfricoșătoare? De ce nu sa dezbrăcat fetița cu sânii mari? De ce fată urâtă a devenit absolut goală? De ce papusa aruncată în aer? De ce au construit romantismul fetei de la Wings (sitcom-ul, nu parada de film de pe canalul Discovery care era mult mai distractiv) si fratele mai mic al lui Rob Lowe, doar pentru ca el sa fie primul care a fost forat? Ucigașul a fost făcut din cârpe uleioase? Ce sa întâmplat deloc în acest film!

Sincer, nu-mi pasă. Un complot lucid ar fi fost o pierdere în greutate pe acest film, tragându-l în jos și ținându-l înapoi de la a deveni paragonul de a face film care este. Toate filmele ar trebui să fie scrise și îndreptate în timp ce se beau și se filmează peste un week-end într-o dezvoltare de locuințe, în timp ce maistrul era în port-a-jon. Un rocker cu un burghiu pe chitara lui! Breakdance! Lovitură de păpuși! Spre deosebire de criminal, am satisfacție!