Slumber (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Hopkins
Actori: Honor Kneafsey, Maggie Q, Sylvester McCoy
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Slumber

O profesionistă în domeniul tulburărilor de somn, Alice este încă bântuită de moartea nocturnă misterioasă a fratelui ei mai mic. În timp ce efectuează o examinare de rutină a unei familii traumatizate cu probleme de somn, Alice este atacată de tatăl familiei în somn.

Tatăl din Slumber online subtitrat este arestat și blamat pentru că a cauzat tulburările de somn ale familiei, dar când este lăsat în închisoare și problemele devin progresiv mai grave, Alice este nevoită să renunțe la rațiunea științifică și să accepte că familia este terorizată de un demon parazitar, „Night Hag”, care se hrănește cu slăbiciunea din timpul somnului, paralizând victimele. Pentru a învinge spiritul întunecat care era responsabil și pentru moartea fratelui ei, Alice trebuie să călătorească în coșmarurile ei și să se confrunte cu demonii din copilărie.

Am fost plăcut surprins de aceast film Slumber deoarece nu eram sigur ce să mă aștept din moment ce nu exista încă o recenzie. Practic; o nouă întorsătură pe un film despre paralizia somnului. Dar asta merită privit; promit. Actul este foarte bun pe tot parcursul și; deși au existat câteva găuri de complot; sunt iertate. Un lucru pe care l-aș arunca în fața producătorilor de film este că cred că au făcut o greșeală în a oferi prea multă poveste imediat după bătătură; explicând cum o să se întâmple ceva. Cred că ar fi fost mai bine să fii mai vag despre descriere și să lăsăm privitorul să descopere ce se întâmplă.

PortalulTauTV.com
Slumber (2017) Online Subtitrat in Romana
Slumber (2017)
Editor's Rating:
2