Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sleep Tight – Mientras duermes (2011) Online Subtitrat


Regia: Jaume Balagueró
Actori: Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan
An: 2011
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sleep Tight – Mientras duermes (2011)

Cesar este un paznic al unei cladiri, intotdeauna disponibil, eficient si discret. Disponibil pentru a intra in vietile locuitorilor, pana la a le cunoaste fiecare detaliu. Discret cand foloseste noptile pentru a le distruge fericirea. Eficient cand face o obsesie pentru Clara, o tanara care locuieste in cladire, sub patul careia doarme in fiecare noapte…

Mietras Duermes este noul film al lui Jaume Balaguero, regizorul [Rec], [Rec] 2, Fragile si Darkness, care de data asta nu mai foloseste monstrii ca sa va sperie, ci chiar mintea umana, in acest thriller psihologic.

In Mientras duermes, obsesia se transforma in crima, iubirea in ura, iar secretele nu tin la nesfarsit.Totul este veridic, tensiunea se simte in aer, suspansul prelungindu-se pana spre final.
Cateva lucruri despre galicianul Luis Tosar, apreciat actor spaniol, cu ceva pelicule la activ.Acest baiat stie chiar sa joace(si o face destul de bine) si nu de acum, dar dupa filmul acesta chiar nu as vrea sa ma intalnesc cu el ;este incredibil in pielea psihoticului.

Se pare ca rolurile acestea ii vin ca o manusa, experimentate mai demult si in alte filme (Ex :La Flaqueza del bolchevique).Cat despre regie, Jaume Balaguero , unul dintre regizori spanioli talentati ai noului val, alaturi de Amenabar,Innaritu, Alex de la Iglesia, este un adevarat profesionist , din mana lui iesind si alte pelicule apreciate ale genului horror- thriller : Darkness, Fragile sau Rec.