Skinwalker Ranch (2013) film online subtitrat

Gen: Biografie, Groaza, Mister
Producator(i): Adam Ohler
IMDB: 5.1
Regia: Devin McGinn
Actori: Taylor Bateman, Steve Berg, Devin McGinn


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Premiul pentru cea mai mare titlu gustos al anului, probabil, nu trebuie să mergeți la “Skinwalker Ranch”, care sună ca un loc Luke Skywalker retras pentru a face filme pornografice în unele galaxie îndepărtată și iertător departe, departe. Dar aceasta este de fapt un film Skinwalker Ranch care este mai bună decât titlul, un film de groază în “Skinwalker Ranch” genului. Aceasta nu propria versiune in miniatura a “The Thing”, chiar până la cifra străin înalt de tip morcov și caracterul om de stiinta care îi pasă puțin despre siguranța personală a echipei sale și totul despre ființa superioară care terorizează ei. Filmul începe cu un titlu destul de lame pe care scrie: “Atenție:. Urmator filmul Skinwalker Ranch ar putea fi deranjant pentru unii telespectatori” Proprietar Ranch Hoyt Miller (Jon Gries) vedea pe fiul său tânăr însuflețit departe de ceea ce pare a fi forțe străine, și se vorbește de activitate paranormale, “întunecat” a solului, mutilări de animale, precum și alte lucruri care merg ciocni în noapte. Vedem câțiva oameni oraș fiind intervievati despre ferma, iar aceste capete vorbesc fusta periculos de aproape de teritoriul Christopher Guest-mockumentary fără să soluționare pur și simplu pentru comedie sumar sau realitate hardscrabble.

Grupul de cercetatori de asteptat coboară pe ferma de a investiga, și încep să cred că Hoyt ar putea fi a face lucrurile până când începe să experimenteze lucruri infricosatoare se. Uneori este greu de spus în cazul în care personajele sunt nerăbdători sau dacă actorii sunt doar încercarea de a aminti liniile lor, dar este clar că toată lumea crede în ceea ce fac, și o fac la cele mai bune de capacitatea lor. Oamenii din acest film nu iasa in evidenta ca indivizi tot atât de mult, dar asta e, probabil, pentru că sunt prea ocupați rulează în jurul și de luptă și țipând în frică înainte de a-am fost stabilite în mod corespunzător. Oarecum fermecător lucru despre “Skinwalker Ranch” este că se ia în serios. Chiar dacă stilul este foarte mult numere de vopsea-de-, cu alternativ imagini portabile cu fotografii de supraveghere statice ale diferitelor locații de pe ferma, nucleul filmului este sinceră. Când vorbește despre modul în care Hoyt dulce fiul său tânăr a fost, filmul capătă o bază de emoție care ne ajută să-i pese dacă este sau nu băiatul devine salvat.

Spre sfârșitul filmului Skinwalker Ranch, alți copii sunt vazute care sunt blocate într-un fel de durată video urzeală; oameni de o anumită vârstă și generație va fi, probabil, amintit de una dintre cele mai înfricoșătoare live action filme Walt Disney, “observatorul în pădure,” în cazul în care o fată legat la ochi este prins într-o lume în între și ține ajungând pentru ajutor. Imaginile handheld continuă rupere în sus, care este o figură de stil de așteptat, de acest gen, ca în cazul cel mai inspaimantator lucru dintre toate pentru noi, astăzi ar fi intreruperi de curent tehnologic. Nu există nici un punct în “Skinwalker Ranch”, atunci când se pare ca acest lucru ar putea fi de fapt găsit imagini, dar nu Garner câteva sperie și chiar câteva râde loiale în timpul său de funcționare destul de scurt. Dacă sunteți în căutarea pentru un film elegant pic de Halloween, ai putea face mai rău.