Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Singurătatea numerelor prime – La solitudine dei numeri primi (2010) Online Subtitrat


Regia: Saverio Costanzo
Actori: Alba Rohrwacher, Luca Marinelli, Arianna Nastro
An: 2010
Gen: Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Singurătatea numerelor prime – La solitudine dei numeri primi (2010)

Alice și Mattia se mișcă pe propriile axe, singuri cu tragediile lor. Pe când era mică, tatăl ei prea autoritar i-a provocat un îngrozitor accident de schi, apoi a fost principala cauză a problemelor cu anorexia.

Când îl întâlnește pe Mattia, Alice din La solitudine dei numeri primi online subtitrat, își dă seama că are în față pe cineva la fel ca ea, iar Mattia îi dezvăluie și el teribilul lui secret: în copilărie și-a lăsat sora geamănă cu probleme mentale într-un parc ca să meargă la o petrecere și la întoarcere nu a mai găsit-o. Aceste două episoade din Singurătatea numerelor prime online subtitrat vor marca viețile lui Mattia și-a lui Alice pentru totdeauna, iar ei se vor maturiza cu destinele îngemănate de experiență…

Am vazut ca acest film a asteptat-o aproape de cand am auzit ca un film va fi facut despre carte si; de obicei; personal; cel putin; ori de cate ori urmaresc un film bazat pe o carte; mi se pare destul de dezamagitor; insa acesta este unul dintre de câteva ori trebuie să spun contrariul.