Sin City: A Dame to Kill For (2014) Film Online Subtitrat in Romana


In intunecatul oras Sin City: A Dame to Kill For online subtitrat, Dwight planuieste razbunarea impotriva femeii care l-a tradat, Ava Lord, in timp ce Nancy incearca sa treaca peste moartea lui Hartigan. Sin City: A Dame to Kill For online subtitrat este continuarea filmului de succes Sin City (2005), regizat de acelasi Robert Rodriguez, alaturi de Frank Miller, autorul benzilor desenate.

Povestea filmului Sin City: A Dame to Kill For online subtitrat va avea la baza cea de-a doua carte a seriei de BD-uri. Cartea prezinta noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Josh Brolin), situate cronologic inaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul sau, revine in viata sa, creandu-i astfel nenumarate probleme.

Wallace e un fost soldat care salveaza o sinucigasa, Esther, de la moarte. Cei doi merg sa bea ceva impreuna, dar Wallace e drogat si tanara este rapita. Plecat in cautarea tinerei alaturi de Delia, colega ei de camera, Wallace e atacat de Manute (Michael Clarke Duncan). In cautarile sale, e ajutat de un fost camarad de razboi caruia i se spune Capitanul. Intr-un final, Esther e gasita la ferma familiei Roark si eliberata cu conditia ca Wallace sa nu dezvaluie unele secrete.


Titlu Romania: Sin City: Am ucis pentru ea
Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Frank Miller
IMDB: 6.5
Regia: Frank Miller, Robert Rodriguez
Actori: Mickey Rourke, Jessica Alba, Josh Brolin


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare