Sick Note (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Nat Saunders, James Serafinowicz
Actori: Rupert Grint, Nick Frost, Pippa Bennett-Warner
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Sick Note SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis Sick Note

Am luat-o de la remorcă, pentru că pentru prima oară l-am văzut pe Don Johnson într-o serie de televiziune de la Miami Vice.

Cu toate acestea, seriile se axează în principal pe Daniel Glass (Rupert Grint), care a ucis accidental pisica prietenei sale. Becca (Pippa Bennett-Warner) se află deja pe punctul de al arunca afară, și din moment ce nu dorește să vărce fasolea. Singurul motiv pentru care poate găsi pentru ei să rămână împreună este că sunt doar la jumătatea sezonului 5 de joc de tronuri …

Lucrează la compania We Cover Insurance, o companie care încearcă să dezvăluie NHS, mai degrabă decât acele anunțuri de tip “rețetă 2U” pe care le vedem pe televizor în prezent. Promițând toate serviciile pe care le oferă deja farmacia locală. Totuși, înapoi la acest lucru, iar afacerea este condusă de Kenny West (Johnson). Care este un adevărat rău de muncă. O situație accidentală duce la declanșarea lui Kenny, chiar dacă el știe de dilema lui Daniel …

Aruncați-l pe Nick Frost ca un medic inept care vrea să încerce Botox, dar face o mizerie mare. Poate că pot recomanda clinica Granger la Centrul de Sănătate din Mill în Letherbridge?. Și sunt destul de multe râde mari în acest prim episod .

Încă am văzut un singur film Harry Potter, dar Rupert Grint este strălucit de dificultatea lui, despre care vei învăța din ce în ce mai mult pe măsură ce întregul episod va progresa. Don Johnson este întotdeauna strălucit în tot ceea ce face și, dincolo de faptul că a fost un fan din zilele “vice-ului”.