Sicario 2 – Sicario Day of the Soldado (2018) Online Subtitrat


Regia: Stefano Sollima
Actori: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Catherine Keener
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: n/a


Premiera in Romania 29.06.2018! Trailer!


Review Sicario 2 – Sicario Day of the Soldado (2018)

Războiul împotriva drogurilor pe granița dintre Statele Unite și Mexic a escaladat, în timp ce cartelurile au început teroriștii de trafic de-a lungul frontierei Statelor Unite. Pentru a lupta împotriva războiului, agentul federal Matt Graver re-echipează cu mercurialul Alejandro.

Iata ca o sa soseasca si cel de-al doilea filme online 2018 Sicario 2 online subtitrat in care personajul principal este o agenta FBI. Kate Merce conduce o echipa specializata in cazurile extreme; mai ales a celor de rapire. Inainte; actiunea a avut loc in Chandler; Arizona; unde descopera o casa plina de cadavre si foarte mult exploziv. Aceasta nu se mai gandeste la nimic altceva decat la prinderea faptasilor; alaturandu-se unei unitati care ar putea sa o ajute in acest caz. Cazul nu este usor; insa pentru Kate nimic nu este greu.

Benicio Del Toro și Josh Brolin s-au întors; Emily Blunt nu: În Sicario Day of the Soldado online subtitrat i se spune cum merge după ce thrillerul lui Sicario din Denis Villeneuve din 2015; în războiul de droguri sângeros de la granița dintre SUA și Mexic; chiar dacă nu ar trebui să fie o continuare directă. De data aceasta; italianul Stefano Sollima (“Gomorrah”) se află pe scaunul regizorului în loc de Villeneuve; dar scenariul este din nou de Taylor Sheridan. În cinematograful “Sicario 2” începe la 16 august 2018.