Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sicario 2 – Sicario Day of the Soldado online subtitrat deschide cel de-al doilea capitol. In razboiul drogurilor nu exista reguli. Iar in momentul in care cartelurile mexicane au inceput sa infiltreze teroristii in SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apeleaza la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro); a carui familie a fost asasinata dupa o reglare de conturi, sa limiteze daunele de razboi dupa metode personale. Alejandro o rapeste pe fiica sefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul. Insa atunci cand fetita este privita drept victima colaterala, soarta ei depinde de confruntarea directa dintre cei doi care isi chestioneaza toate actiunile din trecut.

Un action thriller intens si relevant, „Sicario 2 – Sicario Day of the Soldado online subtitrat redeschide razboiul drogurilor si prezinta o lume a conflictelor fara reguli, surpinsa in momentul in care cartelurile mexicane au inceput sa infiltreze teroristii in SUA. In acest context, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apeleaza la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro), a carui familie a fost asasinata dupa o reglare de conturi, sa limiteze daunele de razboi dupa metode personale.

Alejandro o rapeste pe fiica sefului unui cartel de droguri in filmul Sicario 2 – Sicario Day of the Soldado online subtitrat, pentru a inflama conflictul, insa atunci cand fetita este privita drept victima colaterala, soarta ei depinde de confruntarea directa dintre cei doi care isi chestioneaza toate actiunile din trecut.


Regia: Stefano Sollima
Actori: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.1


Sicario: Day of the Soldado (2018) Online Subtitrat