Shut Eye (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Leslie Bohem
Actori: Jeffrey Donovan, KaDee Strickland, Angus Sampson
An: 2016
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shut Eye SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10


Sinopsis Shut Eye

O slaba reprezentare a comunității țigănești, pentru un singur spectacol este foarte discriminatoriu și rasist. Cum ar fi afro-americani sau mexicani se simt daca au avut un spectacol rasist orientat direct spre ei? Aceasta înseamnă că fiecare negru și fiecare mexican este o persoană rea? Mulți doctori sunt artiști înșelătorie uriașe, de fapt, ei ucid oameni, dacă aveți cea mai bună asigurare că nu le pasă, atâta timp cât sunt plătiți pentru o intervenție chirurgicală.

Asta face fiecare Dr. scamming un tigan? Nici cei care sunt oameni americani cu intenții rele. De ce ar trebui să fie un țigan diferit? Țiganii nu sunt cunoscute de a ucide oameni, există bine și există rău în toată lumea, nu doar tiganii nu m-ar mira dacă scriitorii și directorii sunt probabil uita la un proces pe mâinile lor pentru acest tip de discriminare.

Ei au filmat în afara locațiilor saloanele psihice din Los Angeles pentru a spune un mesaj rău despre afacerile lor și apoi să filmeze restul spectacolului din Toronto. act absolut nerușinat de directorii americani.

Toate informațiile cuprinse despre țiganii din spectacol sunt cu adevărat false, nu există nici un astfel de lucru ca Mafia, nu există nici un sef rege să răspundă, țiganii moderni au locuri de muncă greu de lucru normale și de a face o educatie Acesta este un fapt.