Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Intr-o lume in care oamenii si cainii inteligenti coexista, un caine politist rottweiler; Max din filmul Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs online subtitrat trebuie sa lucreze sub acoperire deghizat ca un caine de expozitie, intr-un show de prestigiu, impreuna cu partenerul sau uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

Solitarul Max si partenerul sau FBI investigheaza rapirea unui pui panda de catre o retea secreta de comercianti ilegali de animale. Curand, cei doi din filmul Operatiunea Ham-Ham – Show Dogs online subtitrat, primesc o informatie despre faptul ca reteaua criminala intentioneaza sa-l vanda la prestigioasa expozitie „Eastminster Dog Show”. Si ca planuiesc totodata un atac in cadrul galei.

Pentru a lucra sub acoperire si a le dejuca complotul, masculul Max trebuie sa indure o transformare completa; bai de namol, lectii de balet, ceara braziliana. In mainile noului sau antrenor uman, Frank, Max invata ca increderea in ajutorul altora poate uneori sa fie mai satisfacatoare decat sa lucreze singur.


Regia: Raja Gosnell
Actori: Stanley Tucci, Natasha Lyonne, Alan Cumming, Will Arnett, Gabriel Iglesias
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 3.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare