Shot in the Dark (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Scott Lane, Austin Raishbrook, Howard Raishbrook
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shot in the Dark SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Shot in the Dark

Trei rivali independenți strigă străzile pe timp de noapte pentru a filma scene de crimă, incendii, accidente – și orice altceva pot vinde la punctele de știri.

Shot In The Dark online subtitrat este unul dintre cele mai controversate și captivante documentare de pe Netflix chiar acum. Urmând viața a trei cameramani independenți, cunoscuți sub numele de corzi, acești bărbați se îndreaptă spre scena accidentelor și filmează consecințele de a vinde la casele de știri. Complet cu blesteme, imagini grafice și un ritm înflăcărat, Shot In The Dark este la fel de șocant, că este impresionant și din acest motiv se evidențiază de alte documentare de acolo.

Cele 8 episoade descrise urmăresc viețile și luptele a 3 cameramani separați, cunoscuți ca “șiruri”; pe măsură ce urmăresc “povestea nocturnă” lucrativă. Această piață competitivă este caracterizată de cei trei bărbați diferiți; care se luptă să-și poată controla industria de filmare a crimei din LA. Howard și frații săi sunt cu siguranță cei mai plăcuți cu știrile RMG și umanitatea lor este un lucru rar într-un domeniu dominat de aroganță și nemilos.

Concurentul cu frații este monopolizator, Zak arrogant artistic, care deține cel mai mare pachet din Los Angeles prin Onscene TV. Închiderea trio-ului este imposibil de realizat, Scott, care conduce LoudLabs. Împreună, cele trei grupuri se luptă pentru cele mai bune fotografii și pentru munca în cameră; în timp ce se luptă cu o industrie mereu în schimbare și care evoluează; care amenință să le lase în urmă. Oricine a văzut filmul Nightcrawler va fi imediat familiarizat cu acest set; dar pentru cei care nu au relativ direct înainte să preia ceea ce fac bărbații și cum o fac.