Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Shot (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Kagan
Actori: Noah Wyle, Sharon Leal, Jorge Lendeborg Jr.
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Shot

Un glonț. Trei vieți. Toată lumea plătește. Într-o zi medie din Los Angeles, un cuplu la marginea divorțului și un adolescent învinuit își găsesc viețile disperate schimbate când arma ilegală a adolescentului intră accidental.

Ironia și sosirea în timp util a filmului Shot online subtitrat nu ar trebui să fie pierdute pentru o majoritate de utilizatori cinstiți și dependenți de televiziune. În primul rând, rolul filmului, Noah Wyle (unul dintre cei mai mulți producători din spatele acestui comentariu nerăbdător din istoria urbană despre violența fără sens), a jucat un tânăr medic dedicat, care a ajutat pacienții critic răniți în ER la televiziunea de rețea de mulți ani. joacă o victimă gravă de răniți, care se găsește în grabă la ER cu viața sa prețioasă pe linie. Pentru al doilea, acest thriller medical deranjant și gînditor are ceva cinic de spus despre impactul violenței cu arme – atât intenționate cât și neintenționate.

De la capcanele tinerești care se confruntă cu hărțuirea și hărțuirea zilnică la impulsul inevitabil; prin apucarea unei “piese” pentru a rezolva un scor neterminat; Shot ia o lovitură nobilă – deși uneori neuniformă și uneori manipulativă; pentru a-și exprima punctul de vedere convingător sălbăticia arbitrară și efectul său crucial asupra indivizilor; și într-o măsură mai mare a societății. Directorul / producătorul Jeremy Kagan (cunoscut mai ales pentru pietrele dramaturgice ale lui 80, cum ar fi “The Chosen” și “The Journey of Natty Gann”); se ocupă cu zel cu un subiect de largă ordine despre controlul pistolului.