Lunetistul – Shooter (2016) Serial Online Subtitrat


Titlu Romania: Lunetistul
Regia: John Hlavin
Actori: Ryan Phillippe, Cynthia Addai-Robinson, Angelique Kenney
An: 2016
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shooter SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04


Sinopsis Lunetistul – Shooter (2016)

Un lunetist decorat, fost pușcaș marin, revine în acțiune pentru a împiedica asasinarea președintelui, dar descoperă foarte curând că îi este înscenată o crimă.

Veşti bune pentru fanii Shooter, cei de la USA Network anunţând oficial reînnoirea serialului cu un sezon 3. Comunicatul vine la doar câteva zile de la anunţul lui Ryan Phillippe via social media privind recuperarea sa şi faptul că este apt şi numai bun de munca.

Actorul s-a accidentat vara aceasta neputând continua filmările, fapt ce a dus la scurtarea sezonului 2 de la 10 la 8 episoade.

Reînnoirea nu este singura surpriză anunţată de cei de la USA Network ci; încercând cumva să compenseze pentru scurtarea S2; aceştia au plasat o comandă extinsă faţă de cea obişnuită şi anume de 13 episoade aferente noului sezon.

Din cele comunicate; scenariul sezonului 3 va fi inspirat din volumul Black Light; al doilea titlu al seriei semnate de Stephen Hunter. Încercând să finalizeze şi treacă peste cele întâmplate în S2; lui Bob Lee i se dezvăluie noi informaţii despre moartea tatălui său; misterul din jurul decesului lui Earl conducând la o nouă conspiraţie în a cărui centru se va afla; încă o data; Swagger. Noua poveste începe în prelungirea finalului sezonului 2; neexistând vreun salt temporal între evenimente.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Shooter (2016)
Nota film
41star1star1star1stargray