Shock and Awe (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Reiner
Actori: James Marsden, Jessica Biel, Woody Harrelson, Milla Jovovich, Tommy Lee Jones, Rob Reiner
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 4.6


Subtitrare Engleza!Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Review Shock and Awe (2017)

Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că “Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă”.

Starul de origine ucraineană a început recent filmările la Shock and Awe – o dramă legată de invazia din Irak din 2003, planificată de George Bush, în care joacă alături de Jessica Biel şi James Marsden. Mai are un singur titlu în program, SF-ul Future World (cu James Franco şi Lucy Liu), cu lansarea tot anul acesta.

Scris de scenaristul LBJ de la Reiner; Joey Hartstone; Shock și Awe povestesc povestea politică despre jurnaliștii din viața reală; Jonathan Landay (Woody Harrelson); Warren Strobel (James Marsden); John Walcott (Reiner) și Joseph Galloway (Tommy Lee Jones ); care a analizat mai întâi încercările administrației Bush de a lega pe Saddam Hussein de atacurile teroriste din 11 septembrie; în ciuda lipsei de dovezi reale care să susțină afirmația (adică armele de distrugere în masă).

Filmul urmărește eforturile echipei de a-și apăra integritatea jurnalistică împotriva unei serii de povestiri înșelătoare din partea Casei Albe.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Shock and Awe (2017)
Nota film
31star1star1stargraygray