Shivaay (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ajay Devgn
Actori: Ajay Devgn, Erika Kaar, Saurabh Shukla
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Drama, Indiene
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Shivaay

Shivaay (Ajay Devgn), un alpinist neînfricat din Himalaya acoperit de tatuajele lui Shiva, se îndreaptă spre Bulgaria să-i îndeplinească fiicei lui în vârstă de nouă ani dorința de a-și vedea mama, pe Olga (Erika Kaar), care i-a abandonat cu ani în urmă. Dar planul lor se duce pe apa sâmbetei atunci când fetița e răpită în țara străină. Singurul motiv de supraviețuire al lui este de a-și salva fetița din mâna traficanților.

Ajay Devgn, un alpinist neînfricat din Himalaya acoperit de tatuajele lui Shiva, se îndreaptă spre Bulgaria să-i îndeplinească fiicei lui în vârstă de nouă ani dorința de a-şi vedea mama. Pe Olga (Erika Kaar), care i-a abandonat cu ani în urmă. Dar planul lor se duce pe apa sâmbetei atunci când fetița e răpită în țara străină. Singurul motiv de supravieţuire al lui este de a-şi salva fetiţa (Gaura) din mâna traficanților mascaţi.

Lasă-mă să spun acest drept off BAT că acest film Shivaay online subtitrat este pe jumătate copie a lui Liam Neeson Luate, dar, desigur, cu Bollywood de predare. Care stabilește deja bara destul de scăzut. Prin afară filmul, o să te întrebi dacă Shivaay (Ajay Devgan). Are super-puteri sau este ca unul dintre acele filme sud gimmick în cazul în care un tip poate lua cu ușurință pe o armată de băieți răi singur generozitate. Si cred că este acesta din urmă.

Deoarece există o scenă în care filme indiene online Ajay Devgan devine împușcat de un gatling Gun dintr-un elicopter și continuă să fie difuzate mai repede decât Usian Bolt ca nu e nici mâine și care acționează toate bine și apoi înjunghiat de două ori de antagonistul principal, dar încă cumva reușesc să lupte cu el pe egal termeni.