Sherlock Holmes (2009) Online Subtitrat in HD 1080p


Sherlock Holmes si-a construit reputatia dezlegand cele mai incalcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul sau de incredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazandu-se fie pe puterea sa de observatie, pe deductia sa infailibila, fie, la nevoie, pe forta pumnului.

Dar acum, deasupra Londrei se aduna norii unei amenintari cu care Holmes nu s-a mai confruntat pana acum…dar pe care abia o asteapta.

Dupa un sir lung de crime violente de tip ritual, Holmes si Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victima si pentru a-l prinde pe ucigas: recidivistul Lord Blackwood. In timp ce se apropie data osandei sale prin spanzuratoare, Blackwood–care ii terorizase pe colegii de puscarie si totodata pe gardieni cu puterea sa de a starni si folosi fortele raului–il previne pe Holmes ca moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar dupa cum se va vedea, executia va esua conform planurilor lui Blackwood.


Regia: Guy Ritchie
Actori: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 128 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare