Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/sherlock-holmes-2009">
Share on Twitter

Sherlock Holmes (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Guy Ritchie
Actori: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, Crima
Durata: 128 minute
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes și-a construit reputația dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant”. A devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observație. Pe deducția sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forța pumnului.

Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei amenințări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o așteaptă.

După un șir lung de crime violente de tip ritual, Holmes și Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă și pentru a-l prinde pe ucigaș: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood—care îi terorizase pe colegii de pușcărie. Si totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni și folosi forțele răului—îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra s. Iar după cum se va vedea, execuția va eșua conform planurilor lui Blackwood.

Iar atunci când Blackwood pare a-și fi dus la bun sfârșit toate amenințările. Aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra și confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.

Portretizându-l din nou pe cel mai faimos erou al lui Sir Arthur Conan Doyle, Robert Downey Jr. îl interpretează pe legendarul detectiv, Sherlock Holmes. Dovedind abilități de luptă la fel de puternice ca și renumita sa inteligență. Holmes uzează de cele mai ingenioase metode pentru a descâlci ițele unui caz extrem de complicat. Călătorind acolo unde nu i-ar fi trecut nimănui prin minte, pentru a găsi ceea ce alții nici măcar nu și-au imaginat vreodată.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Sherlock Holmes (2009)
Nota film
51star1star1star1star1star