Shadowhunters (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Ed Decter, Cassandra Clare
Actori: Jon Cor, Joel Labelle, Alan Van Sprang, Harry Shum Jr., Stephen R. Hart
Anul: 2016
Gen: Actiune, Fantezie, Romantice, Seriale Online
Durata: 42 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shadowhunters SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Sinopsis Shadowhunters

Serialul este bazat pe seria The Mortal Instruments și prezintă povestea eroinei care descoperă că are legături cu o întunecată lume a unor ființe supranaturale.

THE MORTAL INSTRUMENTS este un roman fantasy pentru adolescenti; gandit ca o serie; scris de Cassandra Clare; care a beneficiat deja de o ecranizare pentru marele ecran.
Cei de la ABC Family au obtinut drepturile pentru ecranizarea seriei de romane iar episodul pilot a fost deja filmat. Serialul se va numi SHADOWHUNTERS; va avea 13 episoade si va debuta candva la anul.

Cat despre film; l-a avut ca regizor pe Harald Zwalt iar rolul principal l-a primit Lily Collins (Mirror; Mirror); fiica cantaretului Phil Collins. Ea este Clary Frey; o adolescenta a carei mama e atacata de un demon si care descopera ca are niste puteri supranaturale de care nu avea habar. Ea face parte dintr-o familie de razboinici jumate oameni jumate ingeri care protejaza lumea de demoni.

In serial Shadowhunters serial online subtitrat; Clary Fray va fi interpretata de Katherine McNamra (Maze Runner: Scorch Trials. Alaturi de ea mai apar actorii Isaiah Mustafa; Harry Shum Jr.; Dominic Sherwood si Stephen R. Hart.