Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Sferele de foc – Great Balls of Fire (1989) Online Subtitrat


Regia: Jim McBride
Actori: Dennis Quaid, Winona Ryder, John Doe
An: 1989
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Sferele de foc – Great Balls of Fire (1989)

Două nume sunt pe buzele tuturor:
Elvis Presley și Jerry Lee Lewis. Primul va rămâne regele rock-ului, în timp ce Jerry, deși talentul nu-i lipsește, se va prăbuși din cauza unui scandal mediatic provocat de căsătoria lui cu Myra, o verișoară foarte tânără. Dacă la început aparițiile lui electrizează publicul, aroganța și stilul de viață neconvențional îi vor grăbi dispariția scenică.

În ciuda tuturor muzicii minunate; am fost foarte dezamăgit de acest film Sferele de foc online subtitrat din mai multe motive. În primul rând; este o interpretare foarte dificilă a evenimentelor reale și; în anumite situații; foarte mult. Anumite personaje cheie sunt portretizate incorect – în special Jack Clement și Sam Phillips – dar cel mai important este faptul că personalitatea lui Jerry Lee însuși este îngrijorătoare.

Cu siguranță nu-l învinovățesc pe Dennis Quaid din Great Balls of Fire online subtitrat pentru asta; performanța sa este înnebunită în mod corespunzător și anticul pe scenă îi amintește uneori pe The Killer în prim-plan. Dar Quaid a fost în mod clar instruit să joace rolul mai mult ca un joc de benzi desenate decât ca omul tulburat și în conflict; pe care la avut Lewis la vremea respectivă. De fapt; întregul film este poziționat ca un fel de comedie deasupra capului; iar unele dintre cele mai joase puncte din viața lui Lewis sunt tratate; cel puțin; cu un fel de ciocolată întunecată.