Set It Up (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Claire Scanlon
Actori: Zoey Deutch, Lucy Liu, Pete Davidson
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Set It Up (2018)

Asistenţii celor doi manageri de corporaţie Rick şi Kirsten ticluiesc un plan pentru a-i cupla pe şefii lor. Se gândesc că, astfel, atmosfera la birou s-ar mai putea destinde puţin.

Zoey Deutch și Glen Powell joacă două persoane foarte diferite, dar similare. Zoey joacă rolul lui Harper, asistent al unui șef super-reușit și obsedat de muncă, Kirsten (Lucy Liu). Glen, care joacă Charlie, are o situație similară cu șeful său, Rick (Taye Diggs). Ei decid că s-au săturat să-și piardă viețile din cauza șefilor lor și să elaboreze un plan pentru a le stabili, astfel încât să poată să-și trăiască viața fără a mai fi la lucru 24 de ore din 24. Pe măsură ce lucrează împreună pentru ai apropia pe Rick și Kirsten, se apropie și ei unul de celălalt.

Ceea ce funcționează atât de spectaculos în acest film este chimia dintre Zoey Deutch și Glen Powell. De la prima scenă până la ultima lor scenă; chimia lor este electrică și sunt atât de autentice și autentice încât strălucește prin întregul film. Zoey joacă un scriitor sportiv aspirant; care este departe de o tipică fată pe care Charlie o va întâlni. E ciudat; un pic ciudat; și nu o întreținere la fel de înaltă ca prietena lui Charlie. Charlie; pe de altă parte; este un tip bun adânc. Ei învață unii de la alții și se dezvoltă ca oameni în oră scurtă și timp de patruzeci și cinci de minute.