Serenity (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Joss Whedon
Actori: Nathan Fillion, Gina Torres, Chiwetel Ejiofor
An: 2005
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Serenity

Cãpitanul Malcolm Reynolds, un veteran dintr-un rãzboi civil intergalactic, trãieste în prezent la bordul navei sale, Serenity 2005.

El conduce un echipaj mic si divers, dar când ia la bordul navei doi noi pasageri, un tânãr doctor si pe sora acestuia care este telepaticã, primeste în schimb mult mai mult decât îsi dorise.

Cei doi erau dezertori ai coalitiei care domina universul si, astfel, Serenity online subtitrat este prinsã între forta militarã de neoprit a Aliantei, o furie canibalicã a natiunii Reaver, si un alt pericol ascuns în inima navei spatiale…

O incheiere mai buna pentru un serial deosebit nici ca se putea. Este unul dintre cele mai bune finaluri ale unei serii tv. Cred ca cel mai bun de pana acum. Capitolul se incheie, dar ramane si o portita de visare, caci de o continuare nici nu poate fi vorba. Cu aceeasi interpreti carismatici, cu o River ce se trezeste din letargie la propriu, filmul sfarseste magistral ceea ce a inceput serialul Firefly.

Interesant cum personaje incapabile de a se interesa la ce anume se uita, isi dau cu parerea (d)in cap, ca sa spun asa, ei neintelegand ca acest film este practic ultimul episod al unei serii tv geniala. Cat de slab inzestrat neuronal trebuie sa fii sa iti dai cu parerea vazand doar ultimul episod al unui serial? Cam ca ultima jumatate dintre cei ce au postat in pagina filmului. Ei nu intelege! Ce sa le faci?!