Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Selfie from Hell (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Erdal Ceylan
Actori: Alyson Walker, Tony Giroux, Meelah Adams
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 3.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Selfie from Hell

Julia, un vlogger online din Germania, vine în Statele Unite pentru a vizita vărul ei Hannah. La sosirea ei, Julia cade bolnav de moarte, provocând suspiciunea Hannei despre boala ciudată și bruscă. Atunci când întâmplările neobișnuite încep să aibă loc în casa ei, Hannah începe o căutări de internet neobosite pentru a descoperi cauza. Se întâlnește cu intrările lui Julia și se află adânc în adâncul web – prea adânc – într-un loc în care teroarea nu are sfârșit.

Fata are vărul ei care vine să rămână și trebuie să îi aducă noul prieten. Prietenul e bolnav, așa că nu a venit și vărul ei este distras de ceva sinistru care se petrece în viața ei conectată la întunericul web …

Acest lucru merge totul pentru atmosfera de groază și prin mărire reușește acest efort, deși mi se pare că spargele sperie o tactică ieftină, nedorită și inutilă în filmele de groază.

Actorul este bine in Selfie from Hell online subtitrat, cu siguranță, nimic care să justifice o revizuire necorespunzătoare.

Scenariul și regia din filme online 2018 Selfie from Hell au fost un pic iritante pentru efecte de groază, lăsând camerele în întuneric atunci când o persoană normală ar lăsa o lumină – mai ales dacă există vreo șansă să existe o prezență demonică în imediata vecinătate. De asemenea, dacă aveți pe cineva care vizitează, ar fi politicos să apelați o ambulanță dacă sunt catatonice. Sunt acele fel de detalii care văd că stelele de rating scad rapid în minut când filmul se desfășoară.