Şefi de coşmar 2 – Horrible Bosses 2 (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Producator(i): Sean Anders, John Morris
IMDB: 6.3
Regia: Sean Anders
Actori: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Christoph Waltz, Jamie Foxx


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Şefi de coşmar 2 – Horrible Bosses 2

După ce Șefi de coșmar a devenit un hit al lui 2011, sequelul pornește de la o premisă cât se poate de logică: sastisiți să mai asculte de șefi, Kurt (Jason Sudeikis), Dale (Charlie Day) și Nick (Jason Bateman) decid să-și fondeze propria afacere. Doar că un investitor (Christopher Waltz) le dă lumea peste cap anulându-le orice șansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale un fantezist plan de răpire a fiului investitorului…

Exista o mica-mare diferenta intre comedie si prostie! Orice film de comedie trebuie sa aiba putin ridicol si putina prostie. In acest film insa, se face abuz de prostie incat pe parcurs devine din ce in ce mai iritant si foarte dificil de vizionat!

Agitatia si straduinta celor 3 actori de a fi amuzanti face ca filmul sa fie foarte patetic si absolut enervant!
Nu vreau sa judec pe nimeni care vizioneaza acest film si il considera “foarte bun”, deoarece gusturile nu se discuta, insa, personal consider ca totusi trebuie sa ai anumite “pretentii” de la un film, fie el de comedie!

Nu cred ca te mai poti amuza in ziua de astazi la un bufon care isi da cu tigaia in cap la fel cum nu te mai poti amuza la un film in care trei actori agitati se folosesc doar de prostie pentru a amuza publicul, asemeni scheciuri-lor cu Stan si Bran !