Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Seeing Allred (2018) Documentar Online Subtitrat


Regia: Roberta Grossman, Sophie Sartain
Actori: Gloria Allred
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Seeing Allred

Voi fi sincer cu tine, nu am fost deloc familiar cu Seeing Allred 2018 înainte de a vedea acest documentar. Sigur, am văzut-o referindu-se în chestii precum South Park sau The Simpsons, și îmi amintesc scena Gloria Allred în Rat Race a lui Jerry Zucker. Dar asta a fost destul de mult. Acest documentar Netflix a umplut cu siguranta unele goluri, pentru mine, dar totusi se simte incomplet.

Netflix Seeing Allred online subtitrat de la regizorii documentariști Roberta Grossman și Sophie Sartain este o relatare aparent destul de cuprinzătoare a carierei lui Gloria Allred, care ne duce din primii ei ani ca avocat până la urmările imediate ale alegerilor prezidențiale din 2016 ale Statelor Unite și terminând foarte mult în mod corespunzător, jucând “Gloria” a lui Laura Branigan.

“Cred că avem un uter și un creier și amândoi muncesc” – Gloria Allred.

Documentarul este foarte preocupat de refractarea lui Gloria Allred ca buldog feminist hardcore, dacă vreți. Filmul merge foarte mult pentru a sublinia rolul său de agent pentru femei foarte mult pe scaunul de conducere atunci când vine vorba despre mișcările drepturilor civile.

În deschiderea documentarului, documentarul ia citate de la Allred, care o poziționează ca acest campion al femeilor, în timp ce evidențiază simultan unele dintre modalitățile în care a fost criticată sau luminată în presă. Cel mai faimos avocat pentru drepturile femeii este, de asemenea, cineva criticat pe scară largă.