Seducătorul fără chip – Perfect Stranger (2007) Online Subtitrat


Regia: James Foley
Actori: Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi
Anul: 2007
Gen: Crima, Mister, Thriller
Durata: 109 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Seducătorul fără chip – Perfect Stranger

Cand o jurnalista din filmul Seducătorul fără chip online subtitrat incepe sa ancheteze uciderea unui prieten, ea este aruncata fara voia ei in universul intalnirilor online. Ajutata sa-i ia urma asasinului de un amic, geniu al informaticii, ea trebuie sa porneasca in cautarea acestuia in spatiul virtual, dar deloc lipsit de pericole, al camerelor de discutii de pe internet. Bruce Willis, Halle Berry, Gary Dourdan si Giovanni Ribisi se numara printre starurile acestui thriller psihologic regizat de James Foley.

O distributie interesanta un thriller captivant poate un pic linistit (omit sa spun plictisitor este intre),intrigi de natura sexuala si traume ale copilariei.Mi-a placut filmul si finalul lui mi-au placut actorii iar subiectul filmului e demn de un film reusit,o remarca as avea decat la scena de final.

Poate era mai frumos daca nu o vedea nimeni? Dar asa avem o continuare pe care numai noi ne-o putem crea si nimeni altcineva; pentru un thriller care ne-a tinut captivati pe toata durata filmului Perfect Stranger film online subtitrat; cred ca nu am fi meritat un final atat de “va urma”.Il recomand e fain oricum.

Te tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit!! Nu-i inteleg pe cei care spun ca este un film plictisitor; cred ca nu stiu sa faca deosebirea intre un film cu adevarat plictisitor si unul bun! Oricum,va recomand filmul.