Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Security (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alain Desrochers
Actori: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Security

Security urmărește povestea unui agent de securitate care ajută la protejarea unei tinere ce urmează să fie martor împotriva unei bande criminale.

Un fost veteran al serviciilor speciale, fără noroc și aflat într-o căutare disperată pentru un loc de muncă, se angajează ca agent de securitate într-un mall dintr-o zonă periculoasă a orașului. În prima sa noapte de lucru, acesta deschide ușile unei tinere ce strigă disperată după ajutor.

Adolescenta era escortată de poliție pentru a depune mărturie în calitate de martor într-un dosar; însă transportul a fost deturnat de o bandă criminală periculoasă. Pe urmele ei se află un escroc psihopat; care alături de oamenii săi; nu se va opri de la nimic pentru a-și găsi și elimina martorii. Conduși de un fost veteran de război; o echipă de agenți de securitate din mall își riscă viața pentru a o proteja pe adolescentă de banda criminală care dorește să o reducă la tăcere cu orice preț.

Un film de actiune excelent Security in care Antonio Banderas in rolul principal isi cauta un job si gaseste ca agent de paza la un mall. Intr-o seara bate la usa mall-ui o fata speriata foarte tare ;care e martor intr-un proces iar pe urma ei vin niste criminali sa o ucida. De aici incolo intervine agentul nostru de paza adica Antonio Banderas sa o apere pe acea fata. Un film foarte reusit si plin de actiune.